Vita B12 – muistille!

Kotimaiset B12-vitamiinit Vita B12 ja Vita B12 + Foolihappo ovat vahvoja, raikkaan spearmintinmakuisia, pienikokoisia imeskelytabletteja muistin tueksi. B12-vitamiini eroaa monella tavalla muista B-vitamiineista. Sitä saadaan riittävästi vain eläinkunnan tuotteista kuten lihasta, kalasta, kananmunasta ja maidosta. B12-vitamiini on hermostovitamiini. Se edistää normaaleja hermostollisia ja psykologisia toimintoja kuten muistia, keskittymistä, oppimista ja ongelmanratkaisua.

Vita B12

Raikkaan spearmintinmakuinen Vita B12 tukee kognitiivisia toimintoja, erityisesti muistia ja ongelmanratkaisukykyä. Se on hyödyllinen tuote mm. muistihäiriöistä kärsiville vanhuksille. Lisäksi Vita B12 täydentää vegaaniruokavaliota.

Lue lisää

Vita B12 + Foolihappo

Vita B12 + Foolihappo on vahva B12 imeskelytabletti. Imeskeltävä tabletti sopii erityisesti niille, joilla B12 vitamiinin imeytyminen suolesta on heikentynyt. Makuna raikas spearmint.

Lue lisää

B12 muistille ja väsymykseen

Yli 50-vuotiaiden kannattaa kiinnittää erityistä huomiota B12-vitamiinin riittävään saantiin. B12-vitamiinia saa riittävästi monipuolisesta ruokavaliosta, joka sisältää eläinkunnan tuotteita. Siksi vitamiinilisä on erityisen tärkeää myös vegaaneille.

Lue lisää

Vegaaniruokavalio

Vegaanin tai tiukkaa kasvisruokavaliota noudattavan tulee huolehtia säännöllisestä ja riittävästä B12-vitamiinin saannista, sillä vitamiinia saadaan luonnostaan riittävästi vain eläinkunnan tuotteista kuten lihasta, kalasta, kananmunasta ja maidosta.

Lue lisää

Osta apteekista!

Vita B12 -valmisteita voi ostaa apteekeista kautta maan. Mikäli et löydä etsimääsi, kysy apteekkihenkilökunnalta.

Lue lisää