Kraftfullt kostillskott med vitamin B12 – sugtabletter för minnet

Vitamin B12 är mycket viktig för hälsan och för mentalt och fysiskt välbefinnande. Den bidrar till normal ämnesomsättning och bidrar därför också till att minska trötthet och utmattning. Vitamin B12 tillsammans med folsyra bidrar till normal blodbildning. Vitamin B12 bidrar också till normal funktion av nervsystemet samt till normala psykologiska funktioner vilka är särskilt viktiga för minnet.

Vita B12

Kraftfullt kostillskott med Vitamin B12. Vita B12 minskar trötthet och utmattning och bidrar till kognitiva funktioner, särskilt minne och problemlösning.

Läs mer

Vita B12 + Folsyra

Vitamin B12 och folsyra är vitaminer för nervsystemet. Båda är till hjälp för äldre, särskilt med minnesproblem och hjälper till att minska trötthet och utmattning.

Läs mer

Vitamin B12 för minnet

Vitamin B12 är viktig för det mentala och fysiska välmåendet. Vitamin B12 bidrar till normal funktion av nervsystemet samt till normala psykologiska funktioner.

Läs mer

Vitamin B12 och vegan kost

Vegan eller strikt vegetarisk kost ska beakta och säkra ett regelbundet intag av vitamin B12, eftersom vitaminen naturligt endast finns i animaliskt baserade produkter, som kött, fisk, ägg och mjölk.

Läs mer

Nordisk kvalitet

Vita B12 är producerad i Vitabalans farmaceutiska fabrik, där produktkvalitén är garanterad av egen produktutveckling, kvalitetskontroll och produktion som möter de högt ställda kraven.

Läs mer